Zsebkések / NN-Knives Forest zsebkés agancs markolattal

Cikkszám: 4730
Felhasználás: Magyar zsebkés, Horgász zsebkések, Vadász zsebkések, Outdoor zsebkések
Anyag: Rozsdamentes
Markolat: Agancs
Gyártó: NN-Knives (Nagy István Érd)
* LEÍRÁS:

NN-Knives Forest zsebkés agancs markolattal​

Mint a neve is mutatja, ezzel a modellel az erdőjáró, természetkedvelő embereknek szeretnénk kedveskedni.

A bicska kecses, kissé elnyújtott formavilággal rendelkezik. De az esztétikum mellett a használhatóság ugyanennyire fontos volt!
A penge Böhler N694 (440C) rozsdamentes acélból készült. A tömör bakni, illetve az oldallemezek szintén rozsdamentes acélból készültek.

A markolat rendkívül kényelmes és stabil fogást biztosít használójának. Emellett nagyon szemet gyönyörködtető is, mert egyetlen szögletes elemet sem tartalmaz. Csupa ív és hajlat.

A biztonságos használatért a süllyesztett hátsó zár felel, ami teljesen kizárja a véletlenszerű becsukódást. Ennek köszönhetően a Forest nem csak ételfeldolgozásra alkalmas, de a természetjárás során felmerülő metsző-faragó munkák (nyárskészítés, tollaság faragás) is tökéletesen kivitelezhetőek vele.
Az agancs markolat fokozza a természetközeli érzést.

Figyelem: az agancs egy természet alkotta alapanyag. Minden darab mintázata, színe eltér a képen látható modelltől. Az összes bicska egy kicsit más és más - egyedi -  lesz ennek köszönhetően. Ezek az eltérések a használatot, a kényelmes fogást nem befolyásolják. Ezek az eltérések esztétikai hibának nem tekinthetőek.

A mechanikát időnkét ajánlatos néhány csepp olajjal (NN Multi oil 9899) ápolni, mely meghosszabbítja a zsebkés élettartamát.

..: ADATOK :..
Gyártó: NN-Knives / Nagy István Érd
Penge anyaga: Böhler N695 - 440C
Penge hossza: 9 cm
Penge keménység: 58-59 HRC
Teljes hossza: 20 cm
Markolat anyaga: Agancs
Súly: 108 G
Cikkszám / Termékkód: 4730